Varnost nakupa

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

 

Načini plačila v spletni trgovini Bioeffect

 

1. Po predračunu

Plačilo po prednaročilu (nakazilo na TRR). V primeru bančnega nakazila po potrditvi naročila kupec prejme predračun preko elektronske pošte, blago pa se kupcu pošlke po prejemu potrdila o plačilu ali dospetju sredstev na račun prodajalca.

 

2.Po povzetju

Plačilo po prevzetju preko Pošte Slovenija.

 

3.Plačilne kartice

Skrbimo za varno plačevanje s plačilnimi karticami, ki se vrši preko sistema MasterCardSecureCode. MasterCard SecureCode je preprost in varen način plačevanja v spletnih trgovinah. Z osebnim varnostnim geslom, ki ga poznate le vi in vaša banka, se vaša MasterCard kartica pri spletnih nakupih pri pogodbenih partnerjih MasterCard SecureCode zavaruje pred nepooblaščenouporabo.

Za uporabo MasterCard SecureCode je treba ustvariti SecureCode geslo. Ustvarjeno geslo boste uporabljali pri vseh naslednjih spletnih nakupih pri pogodbenih partnerjih MasterCardSecureCode.

 

Varovanje osebnih podatkov

Spletna trgovina www.bioeffect.si vaše osebne podatke varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki se bodo uporabljali samo za interne namene podjetja Phoebus d.o.o in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Phoebus d.o.o. bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanjeinformativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter za ustrezno programsko in protivirusno zaščito svojega računalnika.