Bioeffect na sejmu kozmetike in lepote

Vljudno vas vabimo, da nas obiščite na letošnjem drugem Sejmu kozmetike in lepote, 8. in 9. aprila 2017, na Gospodarskem raztavišču v Ljubljani, s katerim se Slovenija postavlja ob bok gigantskim in za marsikoga nedosegljivim sejmom iz tujine.

Za vas smo pripravili 20 % sejemski popust na vso kozmetiko Bioeffect, z veseljem vam bomo predstavili novosti in Bioeffectovo linijo za profesionalno uporabo.

 

V soboto, 8. aprila, ob 13.30, toplo vabljeni na predavanje Nives Kafol: Rastni aktivatorji v negovalni kozmetiki.

Odkritje rastnih aktivatorjev EGF in NGF, ki je bilo leta 1986 nagrajeno z Nobelovo nagrado za medicino, je na področju medicine in genetike prineslo marsikaj novega in sprožilo pravo revolucijo. EGF je protein, ki je naravno prisoten v naši koži. Njegova naloga je spodbujati samoprenovitvene procese. EGF je idealna sestavina negovalne kozmetike, vendar je šele inovativen biotehnološki postopek, ki so ga odkrili islandski znastveniki, omogočil da EGF v kozmetiki zares deluje. BIOEFFECT je prva in edina kozmetika na svetu, ki vsebuje kopijo človeškega proteina proizvedeno v rastlini.

Več o tem, kaj prinaša EGF naši koži in, kako deluje kozmetika, ki vsebuje ta protein, vam bo na predstavila Nives Kafol.

 

Veseli bomo vašega obiska!

 

Več o sejmu: sejemkozmetike.si